رشته خشکار مهمان هر ساله سفره روزه داران گیلانی + فیلم

[ad_1]

به گزارش خبرنگار مهر، رشته خشکار شیرینی سنتی است که همه ساله همزمان با ماه مبارک رمضان پخت شده و مهمان سفره روزه داران گیلانی است.

رشته و خشکار یک شیرینی خوش طعم و مقوی است که به دلیل دارا بودن گلوکز و پروتئین گیاهی موجود در مغز گردو بسیار برای روزه داران نیروبخش است.

این شیرینی سنتی نمادی از ذوق و سلیقه گیلانیان است که به مرور در سراسر استان پخت شده تا جایی که امروزه هر گردشگری را به سوی خود می‌خواند تا از این شیرینی مخصوص ماه مبارک رمضان استفاده کنند.

لازم به ذکر است که تهیه و پخت رشته خشکار قدمتی ۳۰۰ ساله در استان گیلان دارد.

کد خبر 5746322

[ad_2]

منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *