کشت زنجبیل برای اولین بار در گیلان (لاهیجان)

دانشجوی دکتری دانشگاه تهران گفت: آشنایی بیشتر مردم با خواص مفید این گیاه باعث افزایش مصرف خواهد شد که خلا تولید این گیاه مشاهده می‌گردد از این رو تیم آزمایشی تصمیم به کشت این گیاه در دو اقلیم آب و هوایی گرفت.

برای اولین بار در ایران به صورت علمی بررسی سازگاری، اثر عناصر درشت مغذی و آبیاری بر روی گیاه زنجبیل توسط غلامرضا پورشعبان، دانشجوی دکتری کشاورزی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران که رساله دکتری خود را در دو اقلیم آب و هوایی پاکدشت و لاهیجان اجرا کرد و موفق به پرورش و تولید این گیاه شدند.زنجبیل گیاه بومی مناطق گرمسیری، کشورهای چین و هند می‌باشد، کشور ایران سالانه بیش از ۳۰۰۰ تن واردات دارد که حدود ۵ میلیون دلار خروج ارز را به دنبال دارد.

دانشجوی دکتری دانشگاه تهران گفت: آشنایی بیشتر مردم با خواص مفید این گیاه باعث افزایش مصرف خواهد شد که خلا تولید این گیاه مشاهده می‌گردد از این رو تیم آزمایشی تصمیم به کشت این گیاه در دو اقلیم آب و هوایی گرفت که خوشبختانه این گیاه مراحل رشدی و تولید محصول خود را به خوبی سپری کرده است.پورشعبان امیدوار است که با تولید و گسترش این گیاه زیر نظر متخصصان بخش، کشور ایران از واردات این گیاه بی‌نیاز گردد و خروج ارز از کشور رخ ندهد.این آزمایش علمی با راهنمایی دکتر غلامعلی اکبری، مشاوره دکتر ایرج‌اله دادی و دکتر الیاس سلطانی انجام گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *