قمی: برای فرزندآوری از خود مردم کمک بخواهیم/ موسوی: نباید فرزندآوری را معطل مسائل اقتصادی کرد!

آیین رونمایی از پویش ملی کتابخوانی مثبت ۳ با حضور نویسنده کتاب و حجت الاسلام قمی و مداحان اهل بیت(ع) در مجموعه شهدای سرچشمه برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی،رییس سازمان تبلیغات اسلامی در آیین رونمایی از پویش ملی کتابخوانی مثبت 3 با اشاره به اهمیت فرزند آوری در جامعه امروز به ویژه در میان نسل جوان گفت: یکی از دلایل با افتخار پیوستن به پویش ملی کتابخوانی مثبت سه این است که باور من این است که مسائلی که به مردم باز می گردد و از سر دلسوزی برای دلسوزان بوجود آمده است باید به دست خود مردم گره گشایی کرد تا مردم با طرح آن خود به حل آن مسئله بپردازند.

حجت الاسلام موسوی با اشاره به شرایطی که ممکن است برخی فشارها را به نسل جوان در راستای فرزند آوری وارد کند گفت: حضرات معصومین علیهم السلام بر ازدیاد نسل صالح تأکید داشتند به طوری که حضرت زهرا سلام الله علیها در مدت کوتاه زندگی مشترکشان ۸ فرزند مبارک آوردند برهمین اساس اگر به دنبال تأسی از معصومین علیهم السلام باشیم باید از آئمه اطهار(ع) تبعیت کرد.

وی با اشاره به آثار مخرب تک فرزندی و مخاطرات آن در دوران پیری گفت: انسان در سنین ۵۰ تا ۶۰ سال نیاز به کمک دارد که اغلب خانواده های تک فرزندی در این سنین با مخاطرات جدی مواجه می شوند؛ بی شک فرزندآوری سختی های خاص خود دارد اما در آینده چیزی بدست خواهیم آورد که از این سختی ها ارزشمندتر است. 

نویسنده کتاب مثبت 3 خاطر نشان کرد: نمی توان گفت که مشکلات اقتصادی مهم ترین مشکل مردم در فرزندآوری است بلکه همیشه در مواجهه با مردم وقتی از پیری جمعیت و فرزندآوری سخن به میان می آید اولین سوال مردم از وضعیت اقتصادی بد جامعه است اما

مشکل مردم ما اقتصادی نیست بلکه گره اصلی در ذهن و فرهنگ جامعه می باشد.

حجت الاسلام موسوی با اشاره به ایکه جالب است بدانید که استان های گلستان و گیلان از ثروتمندترین استان های کشور پایین ترین امار فرزنداوری را به خود اختصاص داده اند در مقابل استان سیستان و بلوچستان علی رغم آثار فقر شاهد درصد بالای فرزندآوری هستند.

نویسنده کتاب مثبت 3 خاطرنشان کرد: شأن مادری به قدری بالا است که اگر فرزندآوری معطل مسائل اقتصادی شود توهین به جایگاه والای مادری می باشد و امیدواریم پویش های این چنینی کمکی به افزایش فرزندآوری در جامعه بکند.

در ادامه این برنامه سید احمد عبودتیان با اشاره به اینکه به موازات فرزندآوری به برکت و خواست خداوند منزل مسکونی بنده  بزرگتر شد گفـت: بسیاری از هزینه ها به واسطه تجربه فرزندآوری بیشتر کاهش یافت در خانوادههای چند فرزندی کاهش می یابد و فرزندان در این خانواده ها دارای روحیه بالایی هستند.

عبودتیان افزود: هیچ حسی بالاتر از حس مادری برای زن اهمیت ندارد و سوال مهمی که پیش میاد این است که خانواده های تک فرزندی چگونه به فکر فرزند خود  هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *