دوپینگ، نماینده کوراش را از بازی‌های آسیایی حذف کرد!



بازی‌های آسیایی هانگژو ۲۰۲۲ در حالی اوایل مهرماه سال جاری به میزبانی کشور چین برگزار خواهد شد که طبق تصمیمات کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی، مسابقات کوراش در بازی‌های آسیایی هانگژو در سه وزن مردان برگزار خواهد شد.

فدراسیون ووشو نیز که متولی این رشته است، در راستای اجرای قوانین کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی ۳ ورزشکار را در ۳ وزن به بازی‌های آسیایی هانگژو معرفی کرد.

طبق آخرین خبرها، یکی از این سه کوراش کار اعزامی به بازی‌های آسیایی هانگژو فرصت حضور در این‌دوره از بازی‌های آسیایی را به دلیل دوپینگ از دست داد.

لازم به ذکر است، این برای دومین بار است که تست این ورزشکار مثبت اعلام شده و طبق قوانین وادا ورزشکاری که برای دومین بار نمونه تست او مثبت اعلام شود، هشت سال از فعالیت در میادین بین المللی محروم خواهد شد. حال باید منتظر بمانیم تا ببینیم که چه رایی از سوی ستاد ملی ضد دوپینگ ایران برای این کوراش کار صادر خواهد شد.

شایان ذکر است، هدایت تیم مردان ایران برعهده الیاس علی‌اکبری است.



Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *