گزارش تصویری پخت نان تمیجان ، رودسر استان گیلان

به گزارش رسانه خبری لیالستان ، نان تمیجان از نان هاییست که بیش از ۱۰۰۰ سال قدمت دارد.

در قدیم در ییلاقات نان کماج و در قشلاق نان تمیجان که از برنج تهیه‌ میشود پخت می شده است.

کارگاه تولیدی نان تمیجان در روستای تمیجان رودسر


مراحل پخت نان تمیجان به روش سنتی

پخت نان کدو توسط بانوان تمیجانی

گزارش تصویری پخت نان تمیجان ، رودسر استان گیلان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *